Activiteiten nieuws 1

Beste ouders, verzorgers en senior leden,

Zoals jullie allemaal weten zijn we per 01 juli gestart met Budosport Parkstad. Ondergetekende, als voorzitter activiteiten, doe hierbij een beroep op jullie om mij bij te staan bij de organisatie en uitvoering van de activiteiten voor zowel de kinderen als de senior leden.

Dit is natuurlijk allemaal op vrijwillige basis.

Waar moet je aan denken? Organisatie van bijvoorbeeld clubkampioenschappen, activiteiten rondom Sinterklaas, Kerst, Pasen etc., externe activiteiten bijv., speurtocht, zomerkamp demo-optredens Jiu Jitsu. Uitvoering van deze activiteiten in de vorm van hulp bij opbouw, begeleiding, vervoer etc.

Lijkt je dit wat, meldt je dan aan.

Let op! Heb je je eenmaal aangemeld, dan verwacht ik ook een regelmatige beschikbaarheid en eventueel zelfstandig handelen.

Aanmelden is heel eenvoudig, stuur mij een mail met alle noodzakelijke gegevens zoals mailadres, telefoonnummer, beschikbaarheid etc. en je wordt opgenomen in de LVV (lijst van vrijwilligers).

Heb ik jullie nodig, dan ontvangen jullie van mij een mail met uitleg en de vraag of je kunt helpen en dan wordt je ingedeeld.

Geef je op, want bij veel aanmeldingen is er voor iedereen wat minder te doen.

De eerste activiteit die gepland staat in het nieuwe seizoen, is het organiseren van de clubkampioenschappen. Dit zal ergens rond oktober/november zijn.

Voor deze activiteit heb ik nog hulp nodig bij de voorbereiding, hulp op de dag zelf bij onder andere catering, schrijven/tijdwaarneming aan de jurytafels.

Op onze site staan in de agenda alle activiteiten op datum. Deze agenda zal met ingang van het nieuwe seizoen geheel geüpdatet zijn.

Ook niet geheel onbelangrijk:   Ideeën! Heb je suggesties of ideeën voor activiteiten, ook dan kun je mij mailen. Is er na afloop van een activiteit feedback, zijn er opmerkingen (wat ging goed, wat ging fout) ook dan verwacht ik een mail van jullie.

Kortom: Laten we er met zijn allen een actief seizoen van maken.

 

Met sportieve budogroet,

Léon Offermans

VZ activiteiten.