Rabobank actie


Hallo ouders, verzorgers , judo – jiu jitsuka’s en vrienden van Budosport Parkstad

Wij doen mee met de Rabobank Clubkas Campagne!

De inschrijving van onze vereniging voor de Rabobank Clubkas Campagne is goedgekeurd. Wat kunnen jullie doen om te steunen?

Help Budosport Parkstad om een stemperiode campagne te voeren. Als clublid kunt u ook in de eigen omgeving bij familie, vrienden en kennissen de Rabobank Clubkas Campagne onder de aandacht brengen en hun aansporen om te stemmen.

Creativiteit wordt beloond door de Rabobank !
Ga helemaal los en verdien nog wat extra munten voor uw clubkas. De vereniging die op de meest leuke, creatieve, bijzondere of opvallende manier campagne voert en stemmen binnen sleept, overhandigen wij een extra cheque ter waarde van € 1000,-. Laat het ons weten via Facebook of Twitter met #ClubkasParkstad.

Wie kunnen er stemmen?
Budosport Parkstad Leden en klanten (vanaf 18 jaar) van onze bank kunnen hun stem uitbrengen vanaf woensdag 10 mei 2017 t/m dinsdag 23 mei 2017 op de vereniging Budosport Parkstad die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen en iedere klant ontvangt er drie. Er kunnen maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging uitgebracht worden.

Meer informatie
Op onze website www.rabobank.nl/parkstadlimburg vindt u meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne.

2017 Strandtraining

 


Klik op strandtraining 2017 voor meer info.

Beste Judoka’s en Jiu Jitsuka’s,

Ook dit jaar weer organiseert JBN district Zuid Holland hun jaarlijkse strandtraining in Kijkduin.De datum van deze training is bekend: zondag 25 juni 2017.

Omdat we vorig jaar diverse vragen kregen van judoka’s en hun ouders, hebben we besloten dat dit jaar niet alleen onze Jiu Jitsu leden uitgenodigd worden, maar iedereen kan mee!

De strandtraining is eigenlijk een Jiu Jitsu training, maar ook de Judoka’s kunnen hier aan deelnemen.Dit is voor de Judoka’s een heel leuke manier om ook eens een training van Jiu Jitsu mee te maken.

Voor deelname is er een inschrijving van € 5,00 en kinderen tot 11 jaar gratis, maar er is één verplichte regel: Alle juniorleden die mee willen gaan moeten door minstens één ouder/verzorger begeleid worden. Er zal weinig verandering in zijn dit jaar! Na de training is iedereen vrij om te doen waar hij/zij zin in heeft of je nu op het strand blijft, gezellig met een groepjes ergens een terras onveilig maakt of meteen naar huis vertrekt, alles is mogelijk.

Dit is natuurlijk gebaseerd op deelname met eigen vervoer. Wanneer de deelname groter is, is het misschien ook mogelijk dat we met een groep met de bus gaan. De tijden én kosten kunnen dan natuurlijk anders zijn, maar daarover later meer!

2017 Pasen.

Beste leden, ouders en/of verzorgers,

Pasen 2017 staat weer voor deur en zoals ieder jaar hebben we voor onze jeugdleden ook met Pasen een kleine attentie.

Deze kleine versnapering kan voor onze Judoleden van groep 1 t/m 4 worden afgehaald op: Zaterdag 08 april op de Vullingsweg.
Voor onze Jiu Jitsu leden is dat: Dinsdag 11 april op de Zondagstraat.

Dan wil ik jullie er vast aan herinneren dat samen met Pasen ook alweer de Mei vakantie in het vooruitzicht staat. Budosport Parkstad heeft dit jaar op Dinsdag 18 April de laatste judo en jiu jitsu training en start alweer op Dinsdag 02 Mei.

Dit betekent dat de Mei vakantie is van         Vrijdag 21 april t/m Zondag 30 april.

Namens Budosport Parkstad wil ik jullie hele fijne en zonnige Paasdagen toewensen.

 

Met sportieve Budogroet,
Léon