2018 24 Maart Paaseieren zoeken

Beste Judo- en Jiu Jitsuka’s,

Het is alweer bijna Pasen en dus gaan we binnenkort paaseieren zoeken. Op zaterdag 24 Maart gaat de Paashaas voor de leden van Banzai & Budosport de paaseieren verstoppen. Maar waar ….. dat is de vraag, helpen jullie ons mee met zoeken bij de gymzaal aan de Vullingsweg Heerlerbaan?

De Paashaas heeft de hele nacht geverfd en de eieren opgepoetst en…..heeft 1 gouden ei gemaakt. Wie het gouden ei vindt wordt natuurlijk extra beloond door de Paashaas.

 Bij deze uitnodiging zit een bouwplaat voor een paasdoosje om de eieren in mee naar huis te nemen. Misschien vind je het leuk om het te kleuren en in elkaar te knutselen je mag ook een eigen maandje meenemen. De kleurplaat met je naam mag je ook inkleuren en meenemen.

Laat jullie voor 10 Maart weten of jullie komen d.m.v. een mailtje te sturen naar pennningmeester@budosportparkstad.com of penningmeester@judobanzai.nl zodat de Paashaas weet hoeveel paaseieren hij moet verstoppen.

  Wanneer:          Zaterdag 24 Maart 2018

Voor:                    Alle leden van 3 t/m 10 jaar.

Waar:                    Gymzaal Vullingsweg Heerlerbaan

Tijd:                       Groep 1               08.30 t/m 09.15            3 t/m 6 jaar

                              Groep 2               09.15 t/m 10.00             7 t/m 10 jaar

 De oudere jeugdgroepen krijgen het presentje van de Paashaas na hun judo of jiu jitsu lessen tijdens de reguliere trainingen van zaterdag 24 t/m vrijdag 30 Maart.

We gaan er dan een leuke ochtend van maken, helaas vervallen de judolessen van Groep 1 en Groep 2 op zaterdag 24 Maart.

Ouders mogen natuurlijk ook aanwezig zijn voor het maken van foto’s en helpen zoeken.

Namens de activiteitencommissie,

 Sandra en Betty