Budosport Parkstad is een Judo-, Jiu-Jitsu vereniging. De trainingen staan onder leiding van ervaren en rijks gediplomeerd kader. Budosport Parkstad is lid van de Judo Bond Nederland ( D2SQ11F ) Budosport Parkstad heeft ongeveer 160 leden en heeft een Judo en Jiu Jitsu afdeling.  

Bij Budosport Parkstad wordt sinds de oprichting op  1 mei 1975 als Budosport Heerlen, Judo beoefend.

Per 1 januari 2003 is er een tweede tak van sport bijgevoegd, namelijk het Jiu Jitsu.Bij de Judo-tak trainen leden vanaf 3,5 jaar. Bij Jiu Jitsu vanaf 6 jaar. Er is geen maximale leeftijd en er beginnen nog heel veel mensen op oudere leeftijd met een van bovenstaande sporten bij onze vereniging. De combinatie van zelfverdediging, veelzijdige lichamelijke oefeningen en een ontspannen, maar serieuze manier van lesgeven, spreekt sportieve mensen van alle leeftijden aan.

Naast de gebruikelijke trainingen bestaat er ruimschoots de mogelijkheid tot het bezoeken van stages van diverse grootmeesters of deelname aan wedstrijden (zowel regionaal  nationaal als internationaal). Daarnaast zijn er ook jaarlijkse clubkampioenschappen, band-examens en regelmatig stage-trainingen. Daarnaast zijn er voor de judoka’s die aan wedstrijden willen deelnemen speciale wedstrijdtrainingen.

Naast het beoefenen van Judo en Jiu Jitsu staat onze club ook voor vriendschap en gezelligheid. Door het jaar heen worden diverse nevenactiviteiten georganiseerd zoals o.a.: barbecue,paasactiviteit, strandtraining, Sinterklaastoernooi , Clubkampioenschappen, etc.

Deze activiteiten worden door de vereniging of door de bond georganiseerd. Deelname is natuurlijk geheel vrijblijvend.


Interim Voorzitter
Peter Vluggen
peter@budosportparkstad.nl


Secretaris en Activiteitenvoorzitter

Leon Offermans
voorzitteractiviteiten@budosportparkstad.nl


Penningmeester
Betty Willems
penningmeester@Budosportparkstad.nl

 


Bestuurslid

Judo afdeling
Richard van der Sluis

 

Bestuurslid
Jiu Jitsu afdeling
Maurice Dereij

Judo en Jiu Jitsu vereniging Budosport Parkstad
Asterstraat 7
6351 BR
Bocholtz

NL69RABO0310464773

Contact formulier